name='description'/> Legjobb filmek, filmajánlók: 10 durva horror film Legjobb filmek bemutatása, filmajánlók

2014. március 8., szombat

10 durva horror film

10 KEGYETLENÜL DURVA HORROR FILM

Motel

Európa a veszélytelen, boldog kalandot, Kelet-Európa ráadásul misztikus vidéket, és könnyen kapható, bombázó csajokat jelent - Paxton és Josh, a két amerikai főiskolás legalábbis így gondolja. Így amikor hátizsákos vándorlásaik során egy alkalmi útitársuk egy isten háta mögötti motelbe invitálja őket, nem haboznak, hanem gyorsan elfogadják a meghívást. A könnyű lányokkal kapcsolatos álmaik hamar valóra is válnak - talán túl hamar is ahhoz, hogy ne legyen gyanús: és a srácok kénytelenek rájönni, hogy a távozásuk már nem lesz ilyen könnyű. A motel, ahova érkeztek a legsötétebb, legfélelmetesebb emberi ösztönök valóra váltásának helye. A szűk folyosók mélyén, a zegzugos pince félhomályában, a szobák rejtekében borzasztó dolgok lesnek rájuk. Itt nem természetfölötti veszélyektől kell tartaniuk, hanem az emberi természettől: és annál, úgy látszik, nincs kegyetlenebb és nincs félelmetesebb.

Fűrész 7

Összefognak a Jigsaw-feladatok eddigi túlélői, és Bobby Dagen - szintén túlélő, amúgy önsegítő guru - támogatását is szeretnék elnyerni. Bobby régebben megoldotta a játékos kedvű sorozatgyilkos feladatát, csakhogy olyan sötét, súlyos titkokról van tudomása, amelyek a terror új hullámát indíthatják el...

Halálos kitérő 4. - Véres kezdetek

A történet egy Isten háta mögötti elmegyógyintézetben játszódik, kannibál mutánsaink nem mindennapi szökésük után ezúttal itt szedik áldozataikat, melyek az intézet személyzetéből, lakóiból, s nem utolsó sorban néhány meggondolatlan fiatalból tevődnek össze. A túlélőknek két választásuk van: vagy félreteszik addigi világszemléletük és megpróbálják élve túlélni a kalandot vagy maguk okozzák saját vesztüket.

Halálos kitérő 5.

Egy kis városban Fairlake-ban évente megrendezik a "Hegyi ember" zenei fesztiválját amelyre fiatalok százai érkeznek bulizni és szórakozni. Egy ötfős fiatalokból álló csoport is megérkezik, hogy kitombolja magát, különböző maszkokkal, torzszülött embereknek beöltözve. A fesztiválon azonban a kannibál ismerőseink is megjelennek, nem csak szórakozni, hanem étvágyat csillapítani.

Sziklák vére

Egy fanatikus filmrajongó egy komplett forgatókönyvet talál egy klasszikus "darabolós" horrorfilmhez. Amikor utánajár a filmnek, kiderül, hogy az sosem jelent meg, így két barátjával elindul a nyomtatáson feltüntetett forgatási helyszínre, hogy utánajárjon a történteknek. Túl későn veszik észre, hogy a film még mindig forog - a főszereplő szörnyeteg, Baby Face és elmebeteg családja folytatja azt, gyanútlan embereket öldösve. Hőseinknek túl kell élnie a rémálmot, ha nem akarnak ők is szereplőkké válni a mészárlásban...

Tükrök

Egy zsaru elveszíti társát. Nyugdíjba küldik, ő inni kezd, a felesége elhagyja, végül éjjeliőrként végzi egy kiégett, elhagyott áruházban. Ezek után senki sem csodálkozik, amikor a férfi arról kezd beszélni, hogy magányos éjszakai őrjáratai során egyre borzasztóbb és különösebb dolgokat lát, amelyek az elhagyott áruház tükrei mögül bámulnak vissza rá. Pedig a tükrök szörnyei valóban ott leselkednek mindenkire, és ha alkalmuk van, át is lépik birodalmuk határait. Az exzsaru körül egyre több a megmagyarázhatatlan esemény és halott; ő nyomozni kezd, de ezzel csak saját szeretteit keveri szörnyű bajba. Ha elég bátor és elég szerencsés, talán megmentheti őket. De talán minden fordítva van...

A balta

Egy turistacsoport kalandosnak ígérkező hajótúrára indul, de álmukban sem gondolták, hogy talán ez lesz életük utolsó kalandja. Az út során megismerik Victor Crowley legendáját, a fiúét, akire rágyújtották a házat, és akit apja egy baltával próbált kiszabadítani a lángoló épületből. Az ajtóra lesújtó apa azonban az ajtót belülről kinyitni próbáló, szabadulni vágyó fiába vágta a baltáját. A helybéliek szerint az eltorzult testű fiú szelleme még most is ott kísért a mocsárban. Amikor a turistacsoport csónakja elsüllyed, a fiatalok rájönnek, hogy a kísértethistória valóság: valaki egy baltával jár a lápon, és nem kímél senkit.

Cannibal Holocaust

1979-ben négy dokumentumfilmes eltünt a Dél-Amerikai dzsungelben miközben filmet forgattak a kannibalizmusról. Hat hónappal később a New York Egyetem és a Pan American Broadcasting Co. kereső csapatot küldött az eltűnt filmesek után. A kutatás eredménye mindenkit elborzasztott.

Mártírok

Lucie-t több mint egy évig eltűntként tartották nyilván, amikor váratlanul egy út szélén megtalálják. Úgy tűnik megőrült, teljesen zavarodottan viselkedik, képtelen beszélni róla, hogy mi történt vele és ki a felelős az eltűnéséért. A rendőrség talál egy elhagyatott vágóhidat, és minden nyom arra utal, hogy a lány az ottani fagyasztókamrában volt fogvatartva. A nyomozókra nehéz feladat hárul: kideríteni, hogy került oda, mi történt ott és hogy sikerült elszöknie onnan Lucie-nak.

Szerb film

Egy kiöregedett pornósztár még egyszer utoljára szerepelni vágyik egy felnőtt filmben, hogy anyagilag helyrejöhessen, de a művészfilm forgatása során a pedofília és nekrofília olyan módozataiba csöppen, hogy hamarosan kénytelen lesz menekülnie, és az életbenmaradásáért küzdenie.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése