name='description'/> Legjobb filmek, filmajánlók: Bud Spencer és Terence Hill legjobb filmjei Legjobb filmek bemutatása, filmajánlók

2014. március 9., vasárnap

Bud Spencer és Terence Hill legjobb filmjei

Bud Spencer és Terence Hill  legjobb filmjei TOP 10

10. Szuperhekusok

1978-ban 20 millió dollárt loptak el egy detroiti bankból. Az egyik bankrablót elkapták, a másikra holtan bukkantak rá, a harmadik pedig eltűnt. A hiányzó pénzt pedig soha nem találták meg. Hét évvel később kiengedték a börtönből az egyetlen kézre került merénylőt. Ő azonnal Miami-ba utazott és másnap már nem élt. Két FBI ügynök csatlakozik a helyi rendőrökhöz, hogy végre a rejtély nyitjára jussanak. Valahol Miamiban pedig ott lapul a harmadik rabló, az akinél ott van a 20 millió és akinek hét év előnye van a hatóságokhoz képest.

9. Különben dühbe jövünk

Gátlástalan teleküzér tartja rettegésben a környék lakóit. Kidet és Bent egészen addig nem izgatja a dolog, amíg egy versenyen meg nem nyerik a szép piros homokfutót, amit a gazember üzér szétveret a bandájával. A két keménykötésű fickó nem hagyja annyiban a dolgot. A főhadiszállásán keresik fel a gengsztert, hogy rávegyék a kár megtérítésére. Másnap éjjel azonban tíz állig felfegyverzett motoros jelenik meg náluk. Végül mégis megkapják, ami jár nekik: két homokfutót!

8. Bunyó karácsonyig

Moses, a Vadnyugat egyik legügyesebb és legádázabb fejvadásza. E dicső foglalkozással igyekszik eltartani népes családját. Jól jönne neki az 5000 dollár, amit az elvetemült Sam Stone fejére tűztek ki. Moses házában váratlanul megjelenik testvére, Travis, akit nem igazán kedvel. Moses szívesen szabadulna öccse társaságától, de képtelen lerázni. Ráadásul állandóan összetűzésbe keverednek idétlen alakokkal. Sam Stone elfogása sem megy simán, mert mindig sikerül átejtenie a fivéreket...

7. Én a vizilovakkal vagyok

Tom Afrikába szervez szafarikat külföldi vadászoknak. gy nem örül túlságosan fivére megjelenésének, aki önkéntes állatvédő. Slim tönkre is teszi az üzle- tét, amikor egyetlen lövéssel defektet okoz testvére dzsipjén. Tom a tóban, a vizilovak között köt ki. Ekkora sérelem nem maradhat megtorlatlanul! Ám a testvérháború helyett közös ellenségük, a kapzsi állatkereskedő és cinkosai ellen egyesítik erőiket.

6. Az ördög jobb és bal keze

 Joe megérkezik a városkába, ahol seriffcsillagot viselő bátyjával éppen három elvetemült fickó kötözködik. A seriff nem örül különösebben az "ördög jobb keze" néven illetett öcskösnek, mert ismeri. Ahol ő eddig feltűnt, ott mindig történt valami. Most sincs másként, csattannak a pofonok, és a fivérek roppant tekintélyre tesznek szert...

5. Bűnvadászok

Matt és Will, a két kis csibész véletlenül bekerül egy rendőriskolába - és akaratuk ellenére rendőrök lesznek. A sikeres vizsga után a törvény e két rendkívüli őre először is elképzelhetetlen káoszt idéz elő.

4. Kincs ami nincs

A magányos tengeri medve vitorlásán keres menedéket hitelezői elől az éhenkórász, aki hatalmas vagyon reményében ráveszi az éppen lekvárt reklámozó urat a kincskeresésre. Ami furcsa a dologban: a látszólag lakatlan csendes-óceáni szigeten rá is bukkannak. Mert aki barátot talál, az kincset talál. Vagy mégsem?

3. És megint dühbe jövünk

A törvény ereje Miamiban nem képes megfékezni a maffiát, a Parapolis nevű hírhedt görög tartja a markában a kaszinókat és a fogadóirodákat. O'Connor admirális megelégeli a dolgot és hadat üzen az alvilágnak. Johnny Firpo hadnagyot bízza meg az akció gyakorlati lebonyolításával. Johnnynak van egy féltestvére, a kissé nagydarab Charlie, aki régen maga is szerencsejátékosként kereste a kenyerét, mára azonban már jó útra tért és békés sofőrként tengeti mindennapjait. Johnnynak szüksége van testvére segítségére, ezért azt hazudja neki, hogy apjuk meg fog vakulni, ha nem kap megfelelő kezelést, ehhez viszont pénz kell, sok-sok pénz. Pénzhez pedig kártyával lehet jutni. Charlie némi habozás után betanítja a kártyatrükkökre testvérét, így a két fivér nyerési sorozatba kezd. A görög pontot akar tenni az ügy végére, akár úgy, hogy elnyeri a két férfi pénzét, akár úgy, hogy elintézi őket, ezért magához rendeli Johnnyt luxusjachtjára....

2. Nincs kettő négy nélkül

Greg és Elliot furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Elliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást.

1 Nyomás utána

Rosco, a jóképű, munkanélküli vagány nem riad vissza egy kis kalandtól. A bohém és szerencsés emberek könnyed életét éli, alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor arra száguld egy kamion, és kis híján elgázolja. Hősünk azonnal elégtételt kíván venni. Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a pimasz kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug, a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Az pedig azonnal ki is tör, ahogy a felhevült Rosco beront a csapszékbe. Hamarosan csak ők ketten maradnak talpon a kocsma kissé összedúlt porondján. Ettől azonnal szimpatikusnak találják egymást, és úgy határoznak, együtt mennek tovább a parkolóban veszteglő kamionnal. Mindketten azt hiszik, hogy az óriás járgány a másiké, és ez kínos helyzetekhez vezet. Különösen, mikor a rendőrség állítja meg őket.




0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése