name='description'/> Legjobb filmek, filmajánlók: A legrosszabb horror filmek Legjobb filmek bemutatása, filmajánlók

2014. március 4., kedd

A legrosszabb horror filmek

A valaha készült legrosszabb horrorfilmek. A cikk alján található videóból megtudhatod melyek kerültek be a top 10 közé.

A SZEG

"Spiker", a sorozatgyilkos, aki annak idején majdnem harminc embert mészárolt le, kiszabadul a fogságból. Útja ahhoz az erdő közepén álló házhoz vezet, ahol annak idején minden elkezdődött. Szerencsétlen időzítéssel hat fiatal éppen abban az épületben bulizik, ahová a gyilkos tart. Az éjszaka beköszöntével egyre több sötét titok derül ki a helyről, és egykori lakójáról. Hamarosan felbukkan "Spiker" is... és kezdetét veszi a mészárlás. Csak egyvalaki élheti túl az eseményeket. Ő is csak úgy, ha a halottakhoz fordul segítségért...


A TEMETŐKAPU

Két tudós titokzatos genetikai lísérleteket végez egy tasmán örgögön. A hatalmasra nőtt, mutáns ragadozót két túlbuzgó, és meglehetősen elővigyázatlan környezetvédő aktivista szabadítja ki a laboratóriumból, nem számolva a végzetes következményekkel. Az állat elszabadul, és beveszi magát egy közeli elhagyott bánya tekervényes tárnaredszerébe,ahol mit sem sejtő egyetemisták amatőr horrorfilmet forgatnak. Nem kell sok idő ahhoz, hogy kamerájukkal valódi hullákat is egörökíthessenek: a mutáns lény ugyanis eleinte a bánya felett elterülő temető "lakóit" kezdi elfogyasztani,majd támadást indít az élők ellen is... Miközben az amatőr forgatócsoport létszáma egyre fogy, a lényt a világra szabadító tudósok a mutáns nyomába erednek.


AZ IDEGEN ÉS A VADÁSZ HARCA

Egy galaktikus vadász az Univerzumban élő legveszélyesebb idegen lényt üldözi. Harcuk színtere a Föld, ahol az emberiség a vadász és préda közé szorul.

A YETI BOSSZÚJA

Repülőgép zuhan a Himalája kietlen hóvadonjába. A túlélők között van egy főiskolai focicsapat és a menedzserük, Sarah. Peyton, a hátvéd vezetésével a csapat segítségért indul a borzalmas hidegben. Telnek a napok, az élelem pedig egyre fogy. A túlélésért küzdők számára mégsem a hideg és az élelem hiánya jelenti a legnagyobb veszélyt, hanem a kezdetben gyanútlan csapatra leselkedő vérszomjas hegyi szörny, a jeti.

CÁPAVIHAR / SHARKNADO /

A viharos szelek éhes cápákat ragadnak ki az óceánból egy Los Angeles-i hurrikánban. Még a sivatagos területek lakói sincsenek biztonságban a szörnyű ragadozóktól, és a természet legjobb gyilkosai elől kell meneküljenek. De vajon hova lehet elrejtőzni olyan cápák elől, melyek az egekben is képesek vadászni?


DENEVÉREK, AZ EMBERFALÓK

Afganisztánban amerikai kommandósok ütnek rajta az Al-Kaida terrorszervezet egyik kiképző bázisán. A terroristák fanatikus vezérét, Fazult akarják elfogni. Az akció csak részben éri el a várt eredményt, Fazulnak sikerül elmenekülnie. A terrorista beveszi magát a környéken lévő barlangokba. A csapat is utána megy a barlangrendszerbe, ám egy valamivel nem számoltak. A barlangokban genetikailag módosított, húsevő denevérek élnek, amelyek arra vannak programozva, hogy megtámadják az embereket. Mindez egy őrült tudós műve, aki az állatokkal kísérletezett.

EL CHARRO ÁTKA

19. század, Mexikó. Egy vagyonos báró viszonzatlanul vonzódik a fiatal lányokhoz és ez egy idő után beteges és gyilkos hajlammá változik nála, ezzel örökre elátkozva a vérvonalát. Napjainkban egy fiatal, élénk fantáziájú lánynak hátborzongató álmai vannak a halálról. Amit még csak nem is sejt az az, hogy ő egy reinkarnációja egy több,mint 100 évvel ezelőtt meggilkolt lánynak. És amikor egy nap a legjobb barátaival Mexicóba érkeznek vakációzni, olyan dologra bukkannak, aminél rémisztőbbet és vérfagyasztóbbat nehezen tudnának elképzelni, a 19.századi báró El Charro élőholt tetemére. És El Charro mindent megtesz, hogy megszerezze az igaz szerelmet és levegye magáról az átkot.

GYILKOS KÍGYÓ / MEGASNAKE /

Tennessee állam egy eldugott kisvárosában élnek egy kis szabadegyház tagjai, akik kultikusan tisztelik a kígyókat. A Daniels család két fia, Duff és Les azonban gyökeresen eltérően viszonyul a hüllőkhöz. Az önfejű Les a maga útját járja, míg bátyja, Duff vallásos fanatizmussal csüng a kígyókon. Amikor azonban ellop egy különösen ritka és veszélyes kígyót a helyi kisállat-boltból, az apró csúszómászó mutálódik, óriásira nő, majd megállíthatatlanul falni kezdi a városka lakóit.


HYDRA, A MEGMENTÉS SZIGETE

Tim Nolan, a leszerelt tengerészgyalogos, és három ex-fegyenc csapdába esik. Egy perverz játszma céljára használják fel őket: gazdag férfiak egy egész vagyont fizettek azért, hogy ilyen emberekre vadászhassanak, az "igazság" nevében. Erre a célra a legmegfelelőbb hely, természtesen, egy lakatlan sziget, legalábbis úgy tudják, hogy lakatlan.

KANNIBÁL SZIKLA

A világ legbrutálisabb sorozatgyilkosa 400 éve született. Sawney Bean és családja kifosztotta, lemészárolta és felfalta áldozatok százait. Még napjainkban is bujkálnak a kannibál beltenyészet tagjai a part menti sziklák közt, akik az arra járókból lakmároznak.


KRAKEN, A MÉLYSÉG CSÁPJAI

Harminc évvel ezelőtt Ray Reiter tanúja volt annak, hogy egy furcsa, polipszerű lény brutálisan megöli a szüleit a tengeren. Bosszút akar állni a furcsa lényen, ezért csatlakozik az archeológus Nicole-hoz, aki egy veszélyes mélytengeri expedícióra indul, hogy megtalálja a legendás görög opált. A mendemondák szerint ugyanaz a szörnyeteg őrzi a kincset, amely megölte Ray családját. Amikor azonban szembe kerülnek a gyilkos Krakennel, meg kell küzdeniük egy kegyetlen gengszterrel is, aki mindent elkövet azért, hogy magának szerezze meg a hőn áhított kincset.

MARABUNTA, GYILKOS HANGYÁK

Dél-Amerikai gyilkos hangyák 10 évnyi szendergés után a földmozgások okozta felmelegedés következtében magukhoz térnek egy alaszkai hangyabolyban, és akcióba lépnek. Egy alaszkai kis település, Burley Pines lakóinak az élete kerül veszélybe - hiszen ezek a vérszomjas rovarok élve felfalnak mindenkit, aki az útjukba kerül. Ám Burley Pines lakóinak egy csoportja nem adja fel, mindent megpróbálnak, hogy elkerüljék a biztosnak tűnő halált.

KÉTFEJŰ CÁPA

Az események rémálomszerű fordulatot vesznek egy iskolai hajóúton részt vevő diákok számára, amikor hajójukat elsüllyeszti egy mutáns kétfejű cápa. A túlélők, akik egy korallzátonyon találnak menedéket, hamarosan rájönnek, hogy borzasztó megpróbáltatásaiknak még távolról sincs vége, amikor a dagály miatt a szörnyeteg folytatni tudja halálos zsákmányszerzését.


MEGACÁPA AZ ÓRIÁSKROKODIL ELLEN

Amikor Afrikában felfedeznek egy 457-méteres krokodilt, az angol vadászt, Nigel Putnamet hívják, hogy elkapja. Amikor azonban a krokodilszörnyet szállító hajót megtámadja a félelmetes megalodon, mindkét szörnyeteg kiszabadul az óceánba, és titáni csatát vívnak a Panama-csatornában.

MEGALODON

Colossus a valaha létrehozott legnagyobb olajfúró torony az Észak-Atlanti-óceánon Grönland partjainál, amely Peter Brazier, a Nexeeon vezérigazgatója szerint mélyebbre képes fúrni, mint eddig bármi, amit ember alkotott. De a világ geológusai nem osztoznak véleményében. A szkeptikus riporter, Christen Giddings és operatőre, Jack Thomson épp ennek bebizonyítására érkeznek Brazier meghívására. Az erőteljes fúró iszonyatos erővel átszakítja és megrepeszti a tengerfenéket. A repedés egy már sok millió évvel ezelőtt létező óceáni világot tár fel. Brazier és csoportja a tudós Elliottal és Mitchellel az élen leereszkedik a Colossus üvegliftjén a repedés mélyébe, és legnagyobb megdöbbenésükre szembetalálják magukat a valaha létezett legkönyörtelenebb óceáni ragadozóval: a Cracharodon megalodon-nal, a nagy fehér cápa gigantikus erejével. Ez a tizenegy tonnás gyilkológép gyorsan kijelöli helyét a Colossus körül, lerombolva mindent, ami az útjába kerül. A sors egyesíti az erőket, hogy túlélhessék az óceáni legkönyörtelenebb teremtényét, bevetve az ember által alkotott technológiát a brutális bestia ellen, reményt támasztva a túlélésre...

MEGAPIRANHA, GYILKOS A MÉLYBŐL

Genetikailag módosított óriás piranhák szabadulnak el Venezuelában. Florida felé sodorja őket a víz, ahol a nyári szezonban óriási veszélyt jelenthetnek a turistákra. Mindent elpusztítanak, ami keresztezi útjukat. Fitch speciális ügynök és Sarah Monroe kapja a feladatot, hogy felderítsék a gyilkos állatok hollétét, azonban hamar összeütközésbe kerülnek a helyi hatóságokkal, így a küldetés még inkább bonyolulttá válik.

MEGAPITON VS ÓRIÁSKROKODIL

Amikor állatvédők egy csoportja ellop néhány egzotikus óriáskígyót és szabadon engedi azokat a floridai Everglades-mocsárban, fogalmuk sincs arról, hogy ezzel események bizarr sorozatát indítják el, melynek vége egy totális háború lesz a hatalmas kígyók és mutáns aligátorok között.

OMEGA VAGYOK

Egy halálos pestis utolsó túlélője örök harcra ítéltetett a mutánsokkal, akik uralmuk alá hajtották a Földet.

ÓRIÁSPÓKOK - JEGES RÉMÜLET

Egy mindentől elzárt hegyi síüdülőbe érkezik az amerikai sícsapat, hogy csak az edzésre koncentráljanak, de a felkészülést megzavarja a közeli katonai kutatólaboratórium kísérleteinek eredményei: hat óriási pók.

SÁRKÁNYGYÍK

Vietnam 1971. Amíg az amerikai hadsereg az első háborújának elvesztésére készül, egy fiatal tudós biológiai fegyver előállításával az ár-apály megfordításán dolgozik a dzsungel mélyén. Hatalmas Komodo sárkányok létrehozásával állít fel egy óriási és megállíthatatlan sereget. De mikor az ellenőrzés kicsúszik a kezei közül, már semmi esélye, hogy megsemmisítse őket. 30 évvel később visszatérnek megállítani ezeket a fenevadakat, de semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek elképzelték...

SHARKTOPUS

Tudósok egy cápa és egy polip keresztezésével olyan szörnyet hoznak létre, amely mindkettő faj előnyeit ötvözi magában, legalábbis a túlélőképesség terén. Egy elektromos kütyüt ültetnek a szörny testébe, mellyel ők irányíthatják a bestiát, ez azonban elromlik, a fenevad elszabadul, és gyilkos mészárlásba kezd a tengerparti vizekben.

SZAREMBER

Jack Schmidt sorozatgyilkos megszökött a börtönből, és most az FBI elől menekül. Mikor sarokbaszorítják, a csatornába fut, és beleesik valami trutyiba, amit egy vegyi anyagokkal kísérletező cég öntött oda. A találkozás hatására DNS-e átalakul, félig ember - félig ürülék lesz belőle, ami folytatni szándékozik az öldöklést...

SZÁRNYAS GONOSZ

A török-örmény határ közelében egy földrengés lehetővé tette, hogy a közeli vulkán kőzeteit megvizsgálja egy kis csapat paleontológus tanáruk vezetésével. Az amerikai hadsereg egyik egysége a közelben titkos küldetést teljesít, az erdőben lázadók bújkálnak. Mindhárom csapat terveit fölborítja egy kihaltnak vélt faj, a pterodactyl életre kelése.

SZÖRNYEK SZIGETE

Amikor az MTV zenei csatorna tehetségkutató versenyét Josh nyeri meg, jutalomként elviheti az egész osztályt egy szigetre bulizni, ahol ráadásul fő attrakcióként még Carmen Electra show-műsorát is láthatják. Persze mindenki hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a dologba, ám a koncert kellős közepén mutáns állatok jelennek meg, később pedig kiderül, hogy itt régen nukleáris kísérletek folytak. A óriáshangyák megtámadják a fiatalokat, aztán a hangyakirálynő elrabolja Carmen-t. Josh azonban utánuk ered, hogy a szívének oly kedves nő megmentésére siessen.

VÉRES TELIHOLD

Fen, magasan az Appalachi hegységben és a telihold alatt egy időtlen gonosz éled. Az újraéledő ragadozó vad kegyetlenségénél már csak kielégíthetetlen éhsége nagyobb, ráadásul emberre vadászik. Jack Driscoll különleges ügynök, már találkozott vele egyszer, azóta megszállottan üldözi és minden rémálmában szerepel. Most rajta a sor, hogy megmentsen egy gyanútlan turista csoportot, mely a hegyekben sátorozik. Egyetlen éjszakát kell túlélniük, s ahogy fogy az emberek száma és csökken az erejük, egyre erősebben fogalmazódik meg bennük a kérdés: hogyan lehet megölni a megölhetetlent?

VÉRSZÖRF

Egy filmes forgatócsoport Ausztrália egyik szigetén a legújabb extrém sportról a vérszörfözésről készít filmet. A szörfösök az izgalom fokozása érdekében véres húst szórnak a tengerbe, hogy az odavonzott cápák elől menekülve bizonyítsák bátorságukat. Egy jól sikerült akció után azonban egy ismeretlen árnyék suhan át a tenger mélyén és jelentősen megtizedeli a vérszomjas cápákat. Hamarosan kiderül, hogy a ragadozó nem más mint egy hatalmas sósvízi krokodil, ami nem csak a vízben de a szárazföldön is halálos. A bajt csak tetézi, hogy a stáb mentésére siető hajóskapitány szándékai nem teljesen hősiesek.


A TOP 10 lista, azaz minden idők legrosszabb horrorfilmjei :


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése