name='description'/> Legjobb filmek, filmajánlók: Legjobb horror filmek 2012 Legjobb filmek bemutatása, filmajánlók

2014. március 9., vasárnap

Legjobb horror filmek 2012

2012 legjobb horrorfilmjei top 10

10. Zombie Massacre

Az USA kormánya által kifejlesztett biológiai fegyver balesete hatására járvány üti fel a fejét egy csendes kis kelet-európai városban, aminek hatására fertőzött zombivá válnak a lakók. Egy csapat zsoldost küldenek a szörnyek ellen.

9. Ház az erdő mélyén

Egy csapat főiskolás fiatal vakációzni indul, az egyikük távoli, szinte ismeretlen rokona által kölcsönadott erdőszéli kunyhóba. Odaérkezvén egy rejtélyes, hátborzongató kis faházat találnak, és itt kell eltölteniük a hétvégét, visszafordulni már nincs esély.

8. Silent Hill 2. - Kinyilatkozás

Heather Mason és apja menekülnek valami elől, amiről ők maguk sem tudják, hogy micsoda. Amikor a lány 18 éves lesz, rémálmok gyötrik, és az apja is eltűnik, s magára maradva kell rájönnie, hogy ő nem az, akinek korábban hitte magát. Szembe kell néznie önmagával, rémálmaival és rémisztő üldözőivel is.

7. A fekete ruhás nő

Egy fiatal ügyvédnek egy távoli, eldugott kicsi faluba kell utaznia. Nemrégiben elhunyt egy ügyfele, az ő végakaratával kapcsolatos ügyeket kell intéznie. Az utazás eleinte nyugodtnak bizonyul, de az ügyvéd furcsa dologra lesz figyelmes. Egy megalázott nő szelleme visszatér, hogy bosszút álljon.

6. Resident Evil - Kaptár 5 

Az Umbrella vállalat hibájából kiszabadult T-vírus tovább folytatja pusztítását a Földön, a lakosságot húsevő zombik légióivá alakítva. Az emberi faj utolsó és egyetlen reménye, Alice a cég egyik titkos bázisán ébred fel, és ahogy elkezdi felderíteni az épületet, egyre többet tud meg titokzatos múltjáról. Alice tovább folytatja a a vírus kitöréséért felelős emberek után megkezdett vadászatot - a hajszát, amely Tokiótól New York-on át egészen Moszkváig visz, végül pedig egy olyan felfedezéshez vezet, ami miatt mindent meg kell kérdőjelezne, amit eddig igaznak hitt. Régi és új szövetségesei társaságában Alice a túlélésért vív harcot, aminek tétje a lassan teljesen feledésbe merülő emberiség... A visszaszámolás elkezdődött.

5. Az ördög benned lakozik

Egy fiatal olasz lány édesanyját azzal vádolják, hogy három embert ölt meg. A lány kamerát ragad, nyomozni kezd, és rájön, anyja ördögűzés során végzett a három áldozattal. A nyomozásának ára van, akaratán kívül ő is részese lesz egy rituálénak.

4. Underworld - Az ébredés

Selena 12 év után megszökik az emberek fogságából, és rá kell döbbenie, hogy az általa ismert világ teljesen megváltozott. Egy új háborúba csöppent, amelyben nemcsak a vámpírok küzdenek a vérfarkasok ellen, hanem az emberek is megpróbálják mindkét fajt kiírtani.

3. Abraham Lincoln a vámpírvadász

Abraham Lincoln elnök képzett vámpírvadász. Édesanyja gyilkosság áldozata lett, vámpírok támadtak rá. Ez ösztözni Lincolnt arra, hogy üldözze és vadássza a vámpírokat, és rabszolgatartó segítőtársaikat.

2. Halálos kitérő 5

Egy kis városban Fairlake-ban évente megrendezik a "Hegyi ember" zenei fesztiválját amelyre fiatalok százai érkeznek bulizni és szórakozni. Egy ötfős fiatalokból álló csoport is megérkezik, hogy kitombolja magát, különböző maszkokkal, torzszülött embereknek beöltözve. A fesztiválon azonban a kannibál ismerőseink is megjelennek, nem csak szórakozni, hanem étvágyat csillapítani.

1. Paranormal activity 4.

2011-et írunk. Öt év telet el azóta, hogy Katie megölte barátját, Micah-t, nővérét, Kristit és a férjet, Danielt. Katie magához vette Kristi és Daniel babáját, Huntert. Most új névvel, új városban élnek, de a szomszédoknak feltűnik, hogy nincs minden rendben az új lakókkal.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése